Περιγραφή
Η βιβλιοθήκη φτιαγμένη σύμφωνα με τις αρχές της μεθόδου Μοντεσσόρι είναι ένα από τα must έπιπλα στο παιδικό δωμάτιο! Η φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή και ο κομψός, συμπαγής σχεδιασμός καθιστούν την βιβλιοθήκη ιδανική για τη μεταφορά των μεθόδων Μοντεσσόρι στο σπίτι σας. Τα τέσσερα επίπεδα της βιβλιοθήκης κρατούν όλα τα βιβλία στη θέση τους, ενώ παράλληλα κάνουν το περιεχόμενο ορατό και εύκολα προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή από τα παιδιά και τα νήπια. Το design είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να τοποθετούνται βιβλία διαφορετικών μεγεθών και να μην αποσπάται η προσοχή του παιδιού από τα βιβλία. Το μικρό της μέγεθος καθιστά εύκολη την τοποθέτηση της στο παιδικό δωμάτιο αλλά και οπουδήποτε στο σπίτι. Κάντε τα βιβλία τη νούμερο ένα δραστηριότητα του παιδιού σας! Η τοποθέτηση των βιβλίων, η εύκολη προσέγγιση καθώς και η οπτική επαφή ενθαρρύνουν τα παιδιά να επιλέξουν κάποιο βιβλίο από τη συλλογή και να διαβάσουν. Ειδικά για τα μικρά παιδιά -που δεν έχουν μάθει ανάγνωση- το κίνητρο είναι τα χρώματα και οι εικόνες που βλέπουν, έτσι ωθούνται να εξερευνήσουν το «μαγικό» κόσμο των λέξεων και των γραμμάτων από νωρίς. Σκοπός της μεθόδου Μοντεσσόρι είναι τα παιδιά σε κάθε πεδίο να είναι αυτόνομα και ανεξάρτητα. Η βιβλιοθήκη είναι ιδανική για τη συλλογή οικιακών βιβλίων, για homeschooling ή για τη νηπιακή και σχολική τάξη.

• Χρήση: Η βιβλιοθήκη έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές των επίπλων Μοντεσσόρι. Είναι απλή και όμορφη στην αισθητική της ώστε να ταιριάζει σε οποιοσδήποτε μέρος του σπιτιού. Τα φυσικά υλικά έχουν ομαλό φινίρισμα και παρέχουν ευκολία καθαρισμού.

•Ηλικίες: Είναι για παιδιά από 3 έως 9 ετών.

• Διαστάσεις: Το μήκος είναι 125 cm, το φάρδος 65 cm και το βάθος 15 cm. 

• Συναρμολόγηση: Η βιβλιοθήκη είναι έτοιμη για χρήση αμέσως μετά την άφιξη, καθώς φτάνει πλήρως συναρμολογημένη.

• Υλικά: Η βιβλιοθήκη είναι κατασκευασμένη από masif Πεύκο Σουηδίας, άριστης ποιότητας και αντοχής. Τα βερνίκια είναι μη – τοξικά και πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η βιβλιοθήκη Μοντεσσόρι είναι ελληνικό - χειροποίητο προϊόν, φτιαγμένο από τη βιομηχανία επίπλου Sif. Με εμπειρία στο παιδικό έπιπλο από το 1975. 

• Ασφάλεια: Η βιβλιοθήκη Μοντεσσόρι έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα καθώς στην Sif εστιάζουμε στην αξιοπιστία, την ποιότητα και την αντοχή του προϊόντος. Η εταιρεία Sif δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κακής χρήσης του προϊόντος. 

• Εγγύηση: Το προϊόν έχει 1 χρόνο εγγύηση εφόσον το θέμα που προκύπτει αφορά τον κατασκευαστή. 

• Παράδοση: To προϊόν είναι έτοιμο για παράδοση. Οι αποστολές εντός Αθηνών γίνονται χωρίς χρέωση στην τοποθεσία της επιλογής σας, το προϊόν καταφτάνει από 1 έως 5 μέρες.  Για αποστολές πανελλαδικά η παράδοση γίνεται έως το πρακτορείο που σας εξυπηρετεί. 

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αγορά ή ερώτηση σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2295041523.

Βρήκατε αυτό που ψάχνετε και έχετε απορίες; Eπικοινωνήστε αμέσως μαζί μας!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
   

Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά..


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!
Μοιραστείτε το

Διαστάσεις Προϊόντος

Φάρδος : 65 cm

Μήκος : 125 cm


Βάθος :  15 cm