Ιστορικο
Ιστορικό
Φιλοσοφία
Δραστηριότητες
Εγκαταστάσεις - Εξοπλισμός
Ελληνικής Κατασκευής
Πιστοποίηση
H εταιρεία ΑΦΟΙ Κ. ΣΗΦΑΚΗ ΟΕ ιδρύεται το 1975 από τους αδελφούς Ιωάννη και Κωνσταντίνο Σηφακη.  Η Έδρα της εταιρείας βρισκόταν στα Μελίσσια και κατασκεύαζε παιδικά έπιπλα από massif οξιά . Η εταιρεία δεν μένει στάσιμη και έτσι το 1978 εισέρχεται δυναμικά όπου και εδραιώνεται με νέα προϊόντα , με νέες κατασκευές που κατακλύζουν επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Η εταιρεία SIF κατασκευάζει καρέκλα σκηνοθέτη, καρέκλα πτυσσόμενη, παραδοσιακή καρέκλα, τραπέζια, σκαμπόκαναπέ, ομπρελά, Σεζ-Λονγκ, ξαπλώστρες & βάσεις οργάνων χωρίς να εγκαταλείπει όμως την παράδοση της στα έπιπλα εξοπλισμού παιδικών σταθμών.

Η εταιρεία χάρη στην ποιότητα των επίπλων της και την αποδοχή της από την Ελληνική αγορά επεκτείνεται και μεταφέρεται σ’ένα νέο χώρο στην Μεταμόρφωση Αττικής το 1980. Η συνεχής ανοδική πορεία της Βιομηχανίας ΑΦΟΙ Κ.ΣΗΦΑΚΗ ΟΕ, οι όλο και αυξανόμενες ανάγκες μεγαλύτερης παραγωγής , ο νέος τεχνολογικός εξοπλισμός λειτουργούν ως εφαλτήριο για να μεταφερθεί το εργοστάσιο σ’ έναν νέο εκτάσεως 2.500 m2, χώρο στον Αυλώνα Αττικής, θέση Βλαχατι το 1999.

Η εταιρεία Σηφακη εδράζεται έως και σήμερα στην θέση αυτή δίνοντας κάθε χρόνο νέες προτάσεις με πρωτοποριακά σχεδία και είδη στον επαγγελματικό εξοπλισμό επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου αλλά και οικιακό εξοπλισμό εξωραΐζοντας κάθε γωνία και σημείο που τοποθετούνται τα άριστης ποιότητας προϊόντα της.
Στην επιχείρηση εισέρχονται το 2011 και νέα μέλη για να αναλάβουν τα ινία αλλά και να διατηρήσουν μια οικογενειακή , πρωτοποριακή, ποιοτική και Ελληνική εταιρεία παραγωγής επίπλου εσωτερικών και εξωτερικών προδιαγραφών ο Γεώργιος και Φώτης Σηφακης υπό την καθοδήγηση  και μεταλαμπάδευση της πείρας του πατέρα τους Κωνσταντίνου Σηφακη . 

Με Στρατηγικές Σταθερότητας και Ανάπτυξης η παραγωγική διαδικασία ενισχύεται ακόμη περισσότερο, επενδύοντας στον εξοπλισμό και την αγορά τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων εφάμιλλων των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η εταιρεία κάθε χρόνο συμμετέχει στις μεγαλύτερες εκθέσεις επίπλων που διοργανώνονται όπως HORECA, XENIA  κλπ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, άριστης αισθητικής , άψογου σχεδιασμού και μεγάλης αντοχής .

Στόχος και όνειρο της Βιομηχανίας ΑΦΟΙ Κ.ΣΗΦΑΚΗ ΟΕ είναι να παραμείνουμε  σταθεροί στις αξίες να συνεχίσουμε με σεβασμό την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης . Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και το στερεό έδαφος της κληρονομιάς και της εμπειρίας συνεχίζουμε την εταιρεία με ευθύνη και συνέπεια στον Έλληνα καταναλωτή και όχι μόνο,για πάνω από 40 χρονιά , κατοχυρώνοντας το συνώνυμο της αξιοπιστίας και της άριστης ποιότητας του επίπλου.