Περιγραφή
Η Σανίδα Ισορροπίας είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που λειτουργεί συνάμα ως έπιπλο γυμναστικής! Ως παιχνίδι ανάπτυξης κινητικών και μυϊκών δεξιοτήτων, δίνει στο παιδί την δυνατότητα να μάθει να ισορροπεί, να γυμνάζεται και να εκτονώνει ενέργεια. Τα παιδιά το χρησιμοποιούν επίσης ως γέφυρα, τσουλήθρα, πλατφόρμα για παιχνίδια, κούνια κ.α. Υπάρχουν πολλές ακόμα χρήσεις του, για παράδειγμα γίνεται τραπεζάκι υπολογιστή ή εργασίας. Η σανίδα ισορροπίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις μαμάδες καθώς συνίσταται από τους φυσιοθεραπευτές παγκοσμίως. Επίσης πολλοί παιδίατροι και παιδοορθοπαιδικοί παγκοσμίως συνιστούν την χρήση της σανίδας ισορροπίας όχι μόνο ως τον καλύτερο τρόπο εκγύμνασης και μυϊκής ενδυνάμωσης των ποδιών, αλλά και ως έναν από τους  καλύτερους τρόπους ίασης παθήσεων όπως ραιβοποδία ή βλαισοποδία! Σύμφωνα με μελέτες δυναμώνει τον κορμό, φτιάχνει την στάση του σώματος, και λειτουργεί προληπτικά σε θέματα που σχετίζονται με τα πόδια. Χρησιμοποιείστε το για το playroom ή το οικογενειακό δωμάτιο. Θα λατρέψετε την αφορμή για κίνηση και διασκέδαση που εμπνέει καθώς και την πολυμορφική χρήση του. 
 
• Χρήση:  Η σανίδα ισορροπίας έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές των επίπλων Μοντεσσόρι. Συνιστούμε να το χρησιμοποιείτε πάνω σε χαλί. Τα φυσικά υλικά έχουν ομαλό φινίρισμα και παρέχουν ευκολία καθαρισμού.
 
•Ηλικίες: Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. 
 
• Διαστάσεις: Μήκος 90 cm, φάρδος 33 cm. Το βάρος είναι 2,7 κιλά. Μπορεί να αντέξει έως 150 κιλά. 
 
• Υλικά:  Η σανίδα ισορροπίας είναι κατασκευασμένη από masif κόντρα πλακέ Θαλάσσης (σημύδα). Το ξύλο σημύδας είναι πολύ ανθεκτικό και παρέχει επιπλέον αντοχή και ασφάλεια. Τα βερνίκια είναι μη – τοξικά και πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. H σανίδα ισορροπίας είναι ελληνικό - χειροποίητο προϊόν, φτιαγμένο από την βιομηχανία επίπλου Sif. Με εμπειρία στο παιδικό έπιπλο από το 1975.
 
• Ασφάλεια: Η σανίδα ισορροπίας έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα καθώς στην Sif εστιάζουμε στην αξιοπιστία, την ποιότητα και την αντοχή του προϊόντος. Προτείνεται όμως να υπάρχει πάντα επίβλεψη ενηλίκων κατά την διάρκεια χρήσης από τα παιδιά για επιπλέον ασφάλεια.  
 
• Παράδοση: To προϊόν είναι έτοιμο για παράδοση. Οι αποστολές εντός Αθηνών γίνονται χωρίς χρέωση στην τοποθεσία της επιλογής σας, το προϊόν καταφτάνει από 1 έως 5 μέρες.  Για αποστολές πανελλαδικά η παράδοση γίνεται έως το πρακτορείο που σας εξυπηρετεί. 
 
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αγορά ή ερώτηση σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2295041523. 
 
  

Βρήκατε αυτό που ψάχνετε και έχετε απορίες; Eπικοινωνήστε αμέσως μαζί μας!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
   

Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά..


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!
Μοιραστείτε το

Διαστάσεις Προϊόντος

Μήκος : 90 cm

Φάρδος: 33 cm

Βάρος : 2,7 kg