ΣΑΝΙΔΑ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑΣ (ΜΙΚΡΗ)
Περιγραφή
H μικρή σανίδα ισορροπίας είναι ένα πολυμορφικό και διασκεδαστικό παιχνίδι για τα βρέφη! Χρησιμοποιείται ως κούνια, τσουλήθρα, πλατφόρμα παιχνιδιών, βοήθημα εξάσκησης μυϊκών και κινητικών δεξιοτήτων. Είναι ένα παιχνίδι χαλάρωσης, χαράς και ασφάλειας! Προωθεί την ανεξαρτησία και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Η καλύτερη αρχή για το παιδί ώστε να εισαχθεί στην φιλοσοφία Μοντεσσόρι ήδη από τους πρώτους μήνες.

• Χρήση:  Η σανίδα ισορροπίας έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές των επίπλων Μοντεσσόρι. Συνιστούμε να το χρησιμοποιείτε πάνω σε χαλί. Τα φυσικά υλικά έχουν ομαλό φινίρισμα και παρέχουν ευκολία καθαρισμού.
 
•Ηλικίες: 0 - 2

• Υλικά:  Η σανίδα ισορροπίας είναι κατασκευασμένη από masif κόντρα πλακέ Θαλάσσης (σημύδα). Το ξύλο σημύδας είναι πολύ ανθεκτικό και παρέχει επιπλέον αντοχή και ασφάλεια. Τα βερνίκια είναι μη – τοξικά και πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. H σανίδα ισορροπίας είναι ελληνικό - χειροποίητο προϊόν, φτιαγμένο από την βιομηχανία επίπλου Sif. Με εμπειρία στο παιδικό έπιπλο από το 1975.
 
• Ασφάλεια: Η σανίδα ισορροπίας έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα καθώς στην Sif εστιάζουμε στην αξιοπιστία, την ποιότητα και την αντοχή του προϊόντος. Προτείνεται όμως να υπάρχει πάντα επίβλεψη ενηλίκων κατά την διάρκεια χρήσης από τα παιδιά για επιπλέον ασφάλεια.  
 
• Παράδοση: To προϊόν είναι έτοιμο για παράδοση. Οι αποστολές εντός Αθηνών γίνονται χωρίς χρέωση στην τοποθεσία της επιλογής σας, το προϊόν καταφτάνει από 1 έως 5 μέρες.  Για αποστολές πανελλαδικά η παράδοση γίνεται έως το πρακτορείο που σας εξυπηρετεί. 
 
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αγορά ή ερώτηση σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2295041523. 
 

Βρήκατε αυτό που ψάχνετε και έχετε απορίες; Eπικοινωνήστε αμέσως μαζί μας!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
   

Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά..


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!
Μοιραστείτε το