Περιγραφή
Το τρίγωνο Pikler (ή τρίγωνο αναρρίχησης) λειτουργεί ως μια σκάλα αναρρίχησης και αποτελεί μια εξαιρετική κατασκευή προπόνησης, παιχνιδιού και εκπαίδευσης. Έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσει το μυϊκό σύστημα, τον έλεγχο της ισορροπίας, το θάρρος, την αυτοπεποίθηση, την αντίληψη προσοχής και την ανεξαρτησία του παιδιού ήδη από την βρεφική ηλικία. Όλα τα παιδιά είναι πολύ δραστήρια από την φύση τους, οπότε τέτοια εξαρτήματα επίπλων είναι ιδανικά για να μπορούν να εκτονώνουν την παιδική τους κινητικότητα με ασφάλεια -στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού- και συνάμα να αναπτύσσουν τις κινητικές και μυϊκές τους δεξιότητες. Το τρίγωνο αναρρίχησης Pikler αναπτύσσει την δημιουργικότητα των παιδιών καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς ευφάνταστους τρόπους όπως να γίνει σκηνή, τσουλήθρα, κρεβατάκι – σπιτάκι κτλ. Το τρίγωνο αναρρίχησης έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της αυστρο-ουγγαρέζας παιδιάτρου Emmi Pikler (σύστημα Waldorf) και σύμφωνα με τις αρχές των επίπλων Montessori. Το τρίγωνο Pikler είναι ένα τέλειο δώρο για τα μικρά παιδιά.
 
• Χρήση:  Το τρίγωνο Pikler μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Όταν βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο χρειάζεται το περιβάλλον να είναι στεγνό και να αποφεύγεται η υγρασία. Χρειάζεται να τοποθετείται σε μαλακό έδαφος και να απαγορεύεται το τσιμέντο ή το μάρμαρο .Ενημερώστε μας εάν θέλετε να προσθέσετε και την τσουλήθρα στην παραγγελία σας. Το τρίγωνο Pikler είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι όμορφο στο σπίτι και να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο, αφού είναι πτυσσόμενο. Τα φυσικά υλικά έχουν ομαλό φινίρισμα και παρέχουν ευκολία καθαρισμού.
 
•Ηλικίες: Είναι για παιδιά από 6 μηνών έως 6-7 ετών. 
 
• Διαστάσεις: Το ύψος είναι 73 cm, το μήκος 85 cm, και το φάρδος 78 cm. Το βάρος είναι 7κιλά. Μπορεί να αντέξει έως 70κιλά. 
 
Συναρμολόγηση: Το τρίγωνο Pikler αποστέλλεται   ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ. Κατά την χρήση, υπάρχουν δύο βίδες ασφαλείας ΙΝΟΧ για την σταθεροποίηση του ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη προστασία , οι οποίες και αφαιρούνται όταν επιθυμείται την αποθήκευση του.   

 
• Υλικά:  To τρίγωνο αναρρίχησης Pikler είναι κατασκευασμένο εξωτερικά από masif κόντρα πλακέ Θαλάσσης (σημύδα) και εσωτερικά από masif Οξυά (φουρνιστή). Το ξύλο σημύδας είναι πολύ ανθεκτικό, για επιπλέον αντοχή και ασφάλεια οι "καβίλιες" (τα σκαλάκια) είναι από Οξυά (φουρνιστή) ,ποιότητα ξύλου ακόμα πιο ανθεκτική. Τα βερνίκια είναι μη – τοξικά και πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το τρίγωνο αναρρίχησης Pikler είναι ελληνικό - χειροποίητο προϊόν, φτιαγμένο από την βιομηχανία επίπλου Sif. Με εμπειρία στο παιδικό έπιπλο από το 1975.
 
• Ασφάλεια: Το τρίγωνο αναρρίχησης Pikler έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα καθώς στην Sif εστιάζουμε στην αξιοπιστία, την ποιότητα και την αντοχή του προϊόντος. Προτείνεται όμως να υπάρχει πάντα επίβλεψη ενηλίκων κατά την διάρκεια χρήσης από τα παιδιά. Προτείνεται επίσης στους εσωτερικούς χώρους το προϊόν να χρησιμοποιείται πάνω σε μοκέτα , χαλί ή μαλακή επιφάνεια για επιπλέον ασφάλεια. 
 
• Παράδοση: To προϊόν είναι έτοιμο για παράδοση.Οι αποστολές εντός Αθηνών γίνονται χωρίς χρέωση στην τοποθεσία της επιλογής σας, το προϊόν καταφτάνει από 1 έως 5 μέρες.  Για αποστολές πανελλαδικά η παράδοση γίνεται έως το πρακτορείο που σας εξυπηρετεί.
 
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αγορά ή ερώτηση σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2295041523. 
 

Βρήκατε αυτό που ψάχνετε και έχετε απορίες; Eπικοινωνήστε αμέσως μαζί μας!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά..


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!
Μοιραστείτε το

Διαστάσεις Προϊόντος

Φάρδος : 78 cm

Υψος :   73 cm

Μήκος : 85 cm