ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ 2ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ - ΠΗΧΑΚΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ για Τριγωνο Αναρριχησης Pikler
Περιγραφή
Η τσουλήθρα - πηχάκι αναρρίχησης διπλής όψης είναι ένα προϊόν 2 σε 1! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή ως συμπληρωματικό αξεσουάρ στο τρίγωνο αναρρίχησης Pikler. Ως αυτόνομο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσουλήθρα ή τοιχάκι αναρρίχησης στηρίζοντας το στο κρεβάτι, στον καναπέ ή όπου αλλού μπορεί να υποστηριχθεί με ασφάλεια. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «γέφυρα» ανάμεσα σε δύο αντικείμενα, τα παιδιά εφευρίσκουν και άλλες ευφάνταστες δραστηριότητες και χρήσεις του αντικειμένου. Το τρίγωνο αναρρίχησης Pikler γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό με την τσουλήθρα διπλής όψης ως συμπληρωματικό αξεσουάρ! Τα παιδιά λατρεύουν να αναρριχούνται έως το τρίγωνο με το πηχάκι, και να κατεβαίνουν με την τσουλήθρα. Η ξύλινη διαφάνεια προσαρτάται με ασφάλεια και εύκολα στο τρίγωνο αναρρίχησης Pikler χρησιμοποιώντας ένα απλό αλλά εξαιρετικά ασφαλές σύστημα. Επιπλέον από την πλευρά της αναρρίχησης υπάρχουν χρωματιστά πηχάκια για να μπορεί το παιδί να αναπτύσσει και να μαθαίνει τα χρώματα. Η αναρρίχηση και ολίσθηση στην ξύλινη επιφάνεια όχι μόνο δίνει στα παιδιά πραγματική ευχαρίστηση, αλλά επίσης αναπτύσσει την ισορροπία και τις κινητικές τους ικανότητες. Είναι τόσο ωραίο που η διαδικασία ανάπτυξης και μάθησης των παιδιών γίνεται πραγματική διασκέδαση!
 
• Σημείωση: Αυτό το άρθρο λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς το τρίγωνο αναρρίχησης Pikler καθώς η τσουλήθρα – πηχάκι αναρρίχησης λειτουργεί ως συμπληρωματικό του προϊόν (λειτουργεί όμως -όπως αναφέραμε παραπάνω- και ως αυτόνομο προϊόν). Αν θέλετε να διαβάσετέ για το τρίγωνο αναρρίχησης Pikler, παρακαλούμε πλοηγειθείτε στην αντίστοιχη σελίδα. 
 
• Χρήση:  H τσουλήθρα - πηχάκι αναρρίχησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Προτείνεται στους εσωτερικούς χώρους το προϊόν να χρησιμοποιείται πάνω σε μοκέτα , χαλί ή μαλακή επιφάνεια για ασφάλεια. Όταν βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο χρειάζεται να τοποθετείται σε μαλακό έδαφος και το περιβάλλον να είναι στεγνό και να αποφεύγεται η υγρασία. Τα φυσικά υλικά έχουν ομαλό φινίρισμα και παρέχουν ευκολία καθαρισμού. Ενημερώστε μας εάν θέλετε να προσθέσετε και το Τρίγωνο Αναρρίχησης Pikler στην παραγγελία σας.
 
•Ηλικίες: Είναι για παιδιά από 6 μηνών έως 6-7 ετών. 
 
• Διαστάσεις: Το ύψος είναι  125 cm, το φάρδος 37 cm. Μπορεί να αντέξει έως   60 κιλά. 
 
• Συναρμολόγηση: H τσουλήθρα  διπλής όψης αποστέλλεται έτοιμη.
 
• Υλικά:  Η τσουλήθρα διπλής όψης είναι κατασκευασμένη  από masif κόντρα πλακέ Θαλάσσης (σημύδα). Τα βερνίκια είναι μη – τοξικά και πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τσουλήθρα διπλής όψης είναι ελληνικό - χειροποίητο προϊόν, φτιαγμένο από την βιομηχανία επίπλου Sif. Με εμπειρία στο παιδικό έπιπλο από το 1975.
 
• Ασφάλεια: Οι γωνίες του προϊόντος είναι στρογγυλεμένες και άκρως φινιρισμένες και από τις δύο πλευρές. Από την πλευρά της τσουλήθρας, υπάρχουν προστατευτικά για να μπορεί το παιδί να την χρησιμοποιεί με την μέγιστη ασφάλεια. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα καθώς στην Sif εστιάζουμε στην αξιοπιστία, την ποιότητα και την αντοχή του προϊόντος  Προτείνεται να υπάρχει πάντα επίβλεψη ενηλίκων κατά την διάρκεια χρήσης του προϊόντος από τα παιδιά.
 
• Εγγύηση: Το προϊόν έχει 1 χρόνο εγγύηση εφόσον το θέμα που προκύπτει αφορά τον κατασκευαστή.
 
• Παράδοση: To προϊόν είναι έτοιμο για παράδοση. Οι αποστολές εντός Αθηνών γίνονται χωρίς χρέωση στην τοποθεσία της επιλογής σας, το προϊόν καταφτάνει από 1 έως 5 μέρες.  Για αποστολές πανελλαδικά η παράδοση γίνεται έως το πρακτορείο που σας εξυπηρετεί.
 
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αγορά ή ερώτηση σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2295041523. 

Βρήκατε αυτό που ψάχνετε και έχετε απορίες; Eπικοινωνήστε αμέσως μαζί μας!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
   

Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά..


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!
Μοιραστείτε το

Διαστάσεις Προϊόντος

Μήκος :  125 cm 

Φάρδος : 40 cm