Επιλογές Χρωμάτων
service
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
service
ΠΡΑΣΙΝΟ
Περιγραφή
« Είναι ο χρόνος που έχεις ξοδέψει για το τριαντάφυλλο σου που κάνει το τριαντάφυλλο σου τόσο σημαντικό ..»

Πόσα όνειρα και πόση φαντασία έχουν αποτυπωθεί στο χαμόγελο ενός παιδιού την στιγμή του παιχνιδιού εκεί που νιώθει ατρόμητο και ευτυχισμένο στο δικό του προσωπικό χώρο .
Τα παιδιά λατρεύουν να χρησιμοποιούν την teepee Σκηνή τους, η οποία και έχει εμπνευστεί από τη μέθοδο διδασκαλίας Montessori που ενθαρρύνει τα παιδιά να εξερευνήσουν και να αλληλεπιδράσουν με το περιβάλλον τους, μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι με τον δικό τους ρυθμό. Θέλει επίσης τα παιδιά να αισθάνονται χαρούμενα και ασφαλή εκεί βρίσκουν το δικό τους χώρο να παίξουν, να ονειρευτούν, να διαβάσουν μόνοι τους, προάγοντας έτσι την αίσθηση της ιδιωτικότητας, ενώ ταυτόχρονα οι γονείς μπορούν να τα προσέχουν.
 
 • Υλικά : Η Teepee Σκηνή είναι 100% Χειροποίητη και έχει κατασκευαστεί από οικολογικό ύφασμα-καμβά 70 % Βαμβακερό 30% Polyester . Στο μπροστινό τμήμα δεξιά και αριστερά έχει ιμάντες για να δένεται και να είναι εύκολη η είσοδος στο εσωτερικό. Στηρίζεται από τέσσερις (4) στιβαρούς πασσάλους από Μασίφ Οξιά Φουρνιστή, πάχους 2*2cm, για μέγιστη αντοχή και «θηκάρια» στήριξης για να «κουμπώνουν» στο κάτω μέρος.
 • Ασφάλεια:Στο σετ περιλαμβάνεται και Στρωματάκι – Παπλωματάκι (βάτα) πάχους 8cm , Αντιολισθητικό ώστε τα παιδιά να έχουν ένα άνετο και ασφαλές κάθισμα. Η teepee Σκηνή επειδή ακριβώς είναι 100 % χειροποίητη έχει άριστης ποιότητας ραφές , σε αντίθεση με τις τυποποιημένες σκηνές. Δεξιά και Αριστερά της σκηνής προσθέσαμε δύο παραθυράκια διαφορετικών μοτίβων, ώστε αφενός από την μία το παιδί μπορεί να τα ανοιγοκλείσει κατ’ επιλογήν, αφετέρου από την άλλη ο αέρας να ανακυκλώνεται στο εσωτερικό της σκηνής . Προτείνεται να υπάρχει πάντα επίβλεψη ενηλίκων κατά την διάρκεια χρήσης από τα παιδιά για επιπλέον ασφάλεια. Αυτό θα αποτρέψει το παιδί να κάνει κακή χρήση του προϊόντος. Η εταιρεία Sif δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κακής χρήσης του προϊόντος
 • Διαστάσεις :  Teepee Σκηνής είναι
  • Ύψος ανοικτή : 160cm
  • Ύψος κλειστή : 180cm
  • Πλάτος : 110cm
  • Βάθος : 110cm
 • Συναρμολόγηση : Η Σκηνή έρχεται σε εσάς συναρμολογημένη και είναι πτυσσόμενη, με πολύ εύκολη χρήση και εύκολη στην αποθήκευση.
 • Ηλικία :  H Teepee Σκηνή είναι unisex και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ηλικίες 2 – 6 χρονών .
 • Παράδοση: To προϊόν είναι έτοιμο για παράδοση. Οι αποστολές εντός Αθηνών γίνονται χωρίς χρέωση στην τοποθεσία της επιλογής σας, το προϊόν καταφτάνει από 1 έως 5 μέρες.  Για αποστολές πανελλαδικά η παράδοση γίνεται έως το πρακτορείο που σας εξυπηρετεί. 
 
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αγορά ή ερώτηση σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2295041523.
Επιλογές Χρωμάτων
service
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
service
ΠΡΑΣΙΝΟ

Βρήκατε αυτό που ψάχνετε και έχετε απορίες; Eπικοινωνήστε αμέσως μαζί μας!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
   


Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά..


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!
Μοιραστείτε το