Συχνες Ερωτησεις
+

Τα έπιπλα που βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους κήπους, παραλία  κλπ είναι θετικό να συντηρούνται κάθε χρόνο , καθώς το ξύλο είναι ένα υλικό ζωντανό που απαιτεί συντήρηση και περιποίηση για την διαχρονικότητα του. 

+

Ο τρόπος συντήρησης των επίπλων γίνεται με επάλειψη βερνικιών- συντηρητικών (teak oil), με ένα βαμβακερό ύφασμα κατά μήκους όλου του επίπλου

+

Τα υλικά που χρειάζονται είναι συντηρητικά βερνίκια (teak oil)  με βάση την απόχρωση του επίπλου . Τα συντηρητικά βερνίκια αυτά μπορείτε να προμηθευτείτε και από την εταιρεία μας σε ποικιλία αποχρώσεων ανάλογα με τις ανάγκες σας .

+

Ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού των επίπλων από λεκέδες ή σκόνη είναι η χρήση ενός νωπού (χωρίς πολύ υγρασία) βαμβακερού υφάσματος.

+

Τα υφάσματα ανάλογα με το υλικό τους χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, επισημαίνεται ότι οι παρακάτω τρόποι καθαρισμού αφορούν  την ποιότητα ανθεκτικών  υφασμάτων που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας :
 
ΑΚΡΙΛΥΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΡΑΒΟΠΑΝΟ & ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ PVC 
 
a)   ΑΚΡΙΛΥΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΡΑΒΟΠΑΝΟ
 
Τα υφάσματα απο Ακριλικό-Πολυεστερικο  Αδιάβροχο Καραβόπανο πλένονται στο πλυντήριο (σε χαμηλούς  Βαθμούς) χωρίς να αλλοιώνεται η ανθεκτικότητα του και η αδιαβροχοποίηση του .  
 
b)   ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ
PVC

Τα υφάσματα από Συνθετικό PVC πλένονται απευθείας με σαπούνι και πίεση νερού , εκτός καρέκλας (κατά προτίμηση !) 

+

Τα έπιπλα SIF έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να εξυπηρετούν στις ανάγκες αποθήκευσης και εξοικονόμησης χώρου γι αυτό τον λόγο έχουν την δυνατότητα να στοιβάζονται ,να είναι λυόμενα ή πτυσσόμενα.