ΠΥΡΓΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ ΔΙΔΥΜΩΝ
Περιγραφή
Ο Πύργος Εκμάθησης για δίδυμα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που βοηθά τα παιδία να συμμετέχουν στις καθημερινές εργασίες του σπιτιού! Με τον πύργο εκμάθησης η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται εύκολη, καθώς δίνει το απαραίτητο ύψος ώστε τα παιδιά να συμμετέχουν στις εργασίες και να αλληλοεπιδρούν μαζί με τους ενήλικες. Στόχος η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους σε θέματα όπως η μαγειρική, το πλύσιμο πιάτων, η κηπουρική, οι χειρωνακτικές εργασίες κτλ. Μαθαίνουν επίσης πώς να αυτοεξυπηρετούνται καθώς -με την μίμηση του γονέα- μαθαίνουν να πλένουν τα χέρια τους, να βάζουν νερό στο ποτήρι, ή να βουρτσίζουν τα δόντια τους. Με τον πύργο εκμάθησης το παιδιά μαθαίνουν ήδη από την νηπιακή ηλικία να είναι ανεξάρτητα και αυτόνομα. Αποκτούν πρωτοβουλίες νωρίς, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της εξελικτικής τους πορείας.
 
• Χρήση: Ο πύργος εκμάθησης για δίδυμα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές των επίπλων Μοντεσσόρι. Αποτελείται από ένα σταθερό σκαλοπάτι και ένα ρυθμιζόμενο σε 4 επίπεδα, ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με το ύψος και την ανάπτυξη του παιδιού. Το ύψος της πλατφόρμας ρυθμίζεται εύκολα. Οι γωνίες του επίπλου είναι στρογγυλεμένες για μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι όμορφο στο σπίτι και να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο.Τα φυσικά υλικά έχουν ομαλό φινίρισμα και παρέχουν ευκολία καθαρισμού.
 
•Ηλικίες: Είναι για παιδιά από 1,5 έτους έως 6-7 ετών.
 
• Διαστάσεις: Το ύψος είναι 80 cm, το μήκος 54 cm και το φάρδος 70 cm. Το ρυθμιζόμενο σκαλοπάτι μπορεί να αλλάξει +/- 5cm ανάλογα με το επίπεδο. Το βάρος είναι 10 κιλά. Η κατασκευή μπορεί να αντέξει έως 100 κιλά.
 
• Συναρμολόγηση: Ο πύργος εκμάθησης είναι έτοιμος για χρήση αμέσως μετά την άφιξη, καθώς φτάνει πλήρως συναρμολογημένο.
 
• Υλικά: Ο πύργος εκμάθησης είναι κατασκευασμένος από masif πεύκο Σουηδίας (και όχι απο Ελατο), άριστης ποιότητας και αντοχής. Τα βερνίκια είναι μη – τοξικά και πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο πύργος εκμάθησης είναι ελληνικό - χειροποίητο προϊόν, φτιαγμένο από την βιομηχανία επίπλου Sif. Με εμπειρία στο παιδικό έπιπλο από το 1975.
 
• Ασφάλεια: Ο πύργος εκμάθησης έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα καθώς στην Sif εστιάζουμε στην αξιοπιστία, την ποιότητα και την αντοχή του προϊόντος. Προτείνεται όμως να υπάρχει πάντα επίβλεψη ενηλίκων κατά την διάρκεια χρήσης από τα παιδιά για επιπλέον ασφάλεια. Αυτό θα αποτρέψει τα παιδιά να κάνουν κακή χρήση του προϊόντος, τέτοια παραδείγματα χρήσης είναι η ανατροπή του πύργου, η αναρρίχηση στις πλευρές ή η αναρρίχηση στην κορυφή. Η εταιρεία Sif δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κακής χρήσης του προϊόντος. 
 
• Παράδοση: To προϊόν είναι έτοιμο για παράδοση. Οι αποστολές εντός Αθηνών γίνονται χωρίς χρέωση στην τοποθεσία της επιλογής σας, το προϊόν καταφτάνει από 1 έως 5 μέρες.  Για αποστολές πανελλαδικά η παράδοση γίνεται έως το πρακτορείο που σας εξυπηρετεί. 
 
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αγορά ή ερώτηση σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2295041523.

Βρήκατε αυτό που ψάχνετε και έχετε απορίες; Eπικοινωνήστε αμέσως μαζί μας!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
   

Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά..


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!
Μοιραστείτε το

Διαστάσεις Προϊόντος

Φάρδος : 70 cm

Υψος : 80 cm

Μήκος : 54 cm